Privaatsustingimused

Teavituses selgitatakse, kuidas Solaride töötleb kasutajate (edaspidi „teie”) isikuandmeid seoses Solaride’i kontaktvormi ja uudiskirjaga. Lisaks töötleme isikuandmeid, kui vastate värbamisteadetele meie veebilehel või sotsiaalmeedias.

Isikuandmete vastutav töötleja on SolarCar Estonia MTÜ, registrikood 80580313, aadress Narva mnt 18, 51009, Tallinn, e-posti aadress contact@solaride.ee (edaspidi “Solaride” või “meie”).

Töödeldavad isikuandmeid

Kogume kasutajate nimesid, e-posti aadresse ja esitatud küsimusi või pöördumisi. Palume teil mitte lisada kontaktvormis ülemäärast isiklikku teavet.

Samuti kogume teie nime, e-posti, LinkedIni URL-i ja CV, kui kandideerite meile tööle või praktikale.

Isikuandmete töötlemise eesmärgid

Kasutame kontaktvormis esitatud kontaktteavet ja pöördumist, et saaksime teie küsimustele vastata. Samuti võime saata teile meie teateid, uudiseid või muud Solaride’iga seotud informatsiooni. 

Värbamisprotsessi ajal vaatame üle teie CV võimalike kandidaatide valimiseks. Kasutame teie kontaktandmeid ühenduse võtmiseks.

Õiguslik alus

Töötlemine on vajalik andmesubjekti taotlusel enne lepingu sõlmimist toimingute tegemiseks. Meie uudiskirja saatmise õiguslik alus on nõusolek.

Isikuandmete hoiustamine

Kasutame vajalikke tehnilisi ja korralduslikke turvameetmeid, et kaitsta teie isikuandmeid juhusliku või ebaseadusliku hävitamise, kaotamise või muutmise eest ning volitamata avaldamise, kuritarvitamise või muu töötlemise eest, rikkudes kehtivaid seadusi. Teie esitatud teave salvestatakse meie enda või meie äripartneri turvalisse serverisse Euroopa Liidus.

Säilitamine

Tavaliselt säilitame kasutajate isikuandmeid üks aasta pärast veebilehe kaudu päringu tegemist. Kustutame isikuandmed pärast ülalkirjeldatud säilitusperioodi või siis, kui palute meil isikuandmed kustutada. Vaidluse korral säilitatakse isikuandmeid kokkuleppe saavutamiseni või nõude tähtaja saabumiseni.

Meil on õigus säilitada tööle või praktikale kandideerijate isikuandmeid kuni üks aasta pärast vastava koha täitmist.

Avalikustamine kolmandatele osapooltele

Teie esitatud andmeid ei kuvata ega jagata teistele kasutajatele. Teatud töötajatel on juurdepääs isikuandmetele ulatuses, mis on vajalik nende tööülesannete täitmiseks.

Isikuandmetega seotud õigused

Juurdepääsuõigus. Võite saada teavet oma isikuandmete kohta.

Õigus andmete teisaldatavusele. Teil on õigus saada meilt oma isikuandmeid struktureeritud, tavaliselt kasutatavas ja masinloetavas vormingus ning edastada neid andmeid iseseisvalt kolmandale osapoolele.

Kustutamisõigus. Teil on õigus, et teie kohta töödeldavad isikuandmed kustutataks meie süsteemidest, kui isikuandmeid pole nendega seotud eesmärkidel enam vaja.

Õigus parandustele. Teil on õigus parandada isikuandmeid, mida me kontaktvormile vastamise või värbamise raames töötleme.

Ülalnimetatud õiguste kasutamiseks peaks kasutaja võtma ühendust meiega aadressil contact@solaride.ee. Vastame teie taotlustele 30 päeva jooksul.

E-kirjad

Kui tellite meie uudiskirja, saadame teile teateid, uudiseid või muud Solaride’iga seotud teavet. Võite meie e-kirjadest loobuda, klõpsates nupul „Unsubscribe”.

Vaidluste lahendamine

Küsimuste korral võtke meiega ühendust e-posti aadressil contact@solaride.ee. Järelevalveasutus on Eesti Andmekaitse Inspektsioon (info@aki.ee).